Categories:> News, Project development, Real Estate

The Award show article

Amsterdamse Vastgoedborrel was groot succes: Amvest wint prijs voor beste vastgoedproject

Ruim 200 vastgoedprofessionals uit de regio Amsterdam trotseerden gisteren de hitte en verzamelden zich in Het Amsterdamse Proeflokaal op het Stadionplein. Behalve dat zij op informele wijze met elkaar konden netwerken, werd ook de winnaar bekend gemaakt van het beste Amsterdamse vastgoedproject.

Wat opviel was de zeer brede en gevarieerde mix aan bezoekers die de eerste Amsterdamse Vastgoedborrel hebben bezocht. Vastgoedbeleggers, -ontwikkelaars, – adviseurs, architecten, marketingspecialisten, jong en oud en opvallend veel vrouwelijke bezoekers onder het samengestroomde publiek.

Gewaardeerd
Uit de reacties van bezoekers blijkt dat het initiatief zeer werd gewaardeerd. ‘De borrel is vrijblijvend en de bezoekers hebben veel tijd voor elkaar. Dat is echt prettig’, ‘Complimenten met dit evenement. Goed verzorgd!’ en ‘Fijne sfeer en goede contacten kunnen leggen’, waren enkele te beluisteren reacties.

Behalve dat de bezoekers onder het genot van een drankje en hapje informeel konden netwerken, stemden de leden van de VastgoedClub Amsterdam ter plekke ook op het ‘beste in 2017 of 2018 opgeleverde vastgoedproject’.

Zeven nominaties
Zij konden kiezen uit zeven genomineerde projecten. Winnaar werd het spraakmakende ontwerp van het gloednieuwe hoofdkantoor van woningbelegger Amvest op Cruquiuseiland in Amsterdam-Oost. Carolien Roos (midden) en Niek Joanknecht (links) van Firm architects namen samen de prijs, een fles champagne, van Eric Wind (rechts) in ontvangst. Zij waren verantwoordelijk voor de bijzondere inrichting van het Amvest-kantoor.

“Het is een eer om zo’n bijzonder project met de samenwerkende partijen Amvest en Rietveld Architects te mogen uitvoeren. Dit gaat over goed opdrachtgeverschap om het mogelijk te maken. Een zeer inspirerend project waarbij we het maximale vertrouwen hebben gekregen”, vertelt Roos.

De grote belangstelling onderstreept volgens directeur VastgoedClubs Eric Wind van Vastgoedjournaal de behoefte aan om grootstedelijk vastgoednetwerken nog beter op de kaart te zetten. “De VastgoedClub Amsterdam heeft nu 720 leden en groei nog sterk door. We gaan nu 2 vastgoedborrels per jaar organiseren en als de leden leuke ideeën hebben, dan kunnen ze die bij ons voorleggen.”

Sponsors
De eerste Amsterdamse Vastgoedborrel werd mede mogelijk gemaakt door DCMF, ING Bank, MAIN Energy en De Eerste Amsterdamse en MVA .

Vanaf september zullen verspreid over het gehele land nog veel meer Vastgoedborrels van Vastgoedjournaal plaatsvinden. Wind: “Het aantal aanmeldingen voor de 24 regionale en stedelijke VastgoedClubs blijft stijgen. Dat benadrukt de grote marktbehoefte voor bijeenkomsten waar men ongedwongen met elkaar van gedachten kan wisselen.”

Volgende week dinsdag 10 juli vindt het Vastgoedcafé Utrecht plaats in Stadion Galgenwaard.

https://vastgoedjournaal.nl/news/36562/amsterdamse-vastgoedborrel-was-groot-succes-amvest-wint-prijs-voor-beste-vastgoedproject

 

Share