Bekijk onze projecten

 

 

01. VOOR WIE

We helpen organisaties met een ruimtelijk vraagstuk. De schaalgrootte varieert van 50 tot 5.000 vierkante meter. Onze klanten zijn net zo divers als onze ontwerpen: van advocatenkantoren tot softwarebedrijven, van projectontwikkelaars tot consultants.

02. WAAROM

Wij geloven dat design de kwaliteit van ons leven beïnvloedt. In steden, in gebouwen, in kantoren, in onze woningen. De ruimte waar je bent definieert wie je bent en waar je naar toe gaat. Better space = happier people.

03. WAT DOEN WE

We maken ruimtelijke studies, workshops, inpassingsmodellen, 3d modellen, materiaalstudies, maatwerktekeningen, schetsen, voorlopige en definitieve ontwerpen. Ons doel is om een beleving te creëren die een boeiend verhaal vertelt aan de gebruikers. Elke dag opnieuw.

04. WANNEER

Op elk moment van ruimtelijke verandering: dat kan zijn een verhuizing, transformatie, restauratie of nieuwbouw scenario.

05. HOE

Hoe Van tekentafel tot turn-key. Wat we doen begint met vragen en doorvragen. Zodat we de ideeën, doelen en dromen van jou en/of je organisatie doorgronden. We stellen samen de kaders op. Hieruit volgt een concept welke leidraad is voor de rest van het ontwerp. We funnelen keuzes en komen in een open proces tot het eindresultaat.