Betere omgevingen = mooiere belevingen

Wij geloven dat design de kwaliteit van ons leven beïnvloedt. In steden, in gebouwen, in kantoren, in onze woningen. De ruimte waar je bent definieert wie je bent en waar je naar toe gaat. We geven betekenis aan de ruimte.

Dat doen we door bruggen te slaan tussen vakgebieden. Door ogenschijnlijk gescheiden werelden te verbinden. Poëzie en technologie, vakmanschap en kunst bijvoorbeeld. Zodat wat uit onze handen komt functioneel is, origineel is en uitstijgt boven de tijd. Ons design maakt omgevingen beter en mensen blij.

 

 

Bekijk onze projecten

 

 

01. AANPAK

Betere omgevingen creëren.

Identiteit door kwaliteit.

Een restauratie, renovatie of transformatie vraagt om een acrobatische combinatie: die van luchtfietsen met beide benen op de grond. Waarbij visie, lef en fantasie gepaard gaan met realistisch projectmanagement. Je hebt praktische utopisten nodig, die je droom waarmaken binnen de planning en binnen budget. Dat zijn wij.

Van tekentafel tot turn-key.
Wat we doen begint met vragen en doorvragen. Zodat we de ideeën, doelen en dromen van jou en/of je organisatie doorgronden. Samen stellen we de kaders op. Via onze tekentafel, virtuele voorstellen en projectsessies werken we in een open proces toe naar een sleutelklare oplevering.
Identiteit door concept.
In plaats van te denken in dogma’s ontdekken we samen de optimale strategie.
Die vertalen we naar een uitgesproken ruimtelijk concept dat jullie identiteit op een authentieke manier weerspiegelt. Ons doel is om een beleving te creëren die een boeiend verhaal vertelt aan de gebruikers. Elke dag opnieuw.
Van concept tot werkelijkheid.
Het concept leidt in duidelijke fases naar het uiteindelijk ontwerp. Een integraal architectonisch ontwerp met aandacht voor details. Van vloerindeling tot verlichting en van maatwerk tot stoffering. Onder dit plan liggen uitgebreide selecties, grondige materiaalstudies, goede discussies en originele oplossingen.
Tot in de kleinste details.
Iconische ontwerpen blinken vaak uit in eenvoud. Ogenschijnlijke eenvoud, want er gaan meestal complexe constructies en belangrijke details achter schuil. Wij kennen die constructies en denken aan die details. Of weten er de juiste vakmensen voor te vinden.

We creëren architectuur die gebaseerd is op identiteit. Want ontwerpen is meer dan alleen de vorm dicteren.

02. WERKWIJZE

Identiteit door kwaliteit.

 

Een ideale werkplek. Met identiteit.

Elke organisatie kent een andere werkdynamiek. Van traditioneel tot hyperflexibel en alles daartussen. Iedere werkvorm vraagt om een andere werkomgeving. Een omgeving die medewerkers individueel én samen het beste uit zichzelf laat halen. En die ook nog de bedrijfsidentiteit weerspiegelt. Identity Based Working noemen wij dat.

 

01.

Van Het Nieuwe Werken tot Agile

Werkvormen zijn er in steeds meer varianten. Wat begon met meer flexibiliteit binnen Het Nieuwe Werken, kent inmiddels vergaande organisatiemodellen als Agile en Scrum. Hoe je werkt vraagt wat van je werkomgeving. En andersom. Elke werkvorm gedijt bij een ander kantoorconcept.

02.

Activity / People Based Working

Een pragmatische kijk hierop is Activity Based Working: die gaat uit van de diverse werkomgevingen, ondersteund door de juiste technologie en cultuur om activiteiten uit te voeren. Op basis van activiteit worden ruimtes ingericht en worden individuen, teams en de organisatie in staat gesteld om hun volledige potentieel te bereiken

03.

Identity Based Working

Onze visie op een goede werkomgeving gaat verder dan Activity Based Working. Een werkplekconcept dat zich leent voor de diversiteit van een organisatie vinden we vanzelfsprekend. Een cultuur van verbinding, inspiratie, verantwoordelijkheid en vertrouwen is de basis. Echter, een kantoorinrichting dient ook de ziel en cultuur van een organisatie te weerspiegelen: Identity Based Working dus.

 

 

Nieuwsgierig naar ons advies?

 

03. WERKPLEKCONCEPTEN

Een ideale werkplek. Met identiteit.

 

Het creëren van betere omgevingen

We geloven dat iedereen in een inspirerende omgeving zou moeten werken en wonen. Een belangrijk onderdeel daarvan is maatwerk. Als Firm architects zijn we hierin gespecialiseerd. We werken met vaste partijen samen om voor klanten unieke elementen te ontwerpen. Deze elementen zijn belangrijke puzzelstukken in het verhaal dat we met een ontwerp vertellen. Ze komend voort uit het concept, zijn passend voor de plek, en zijn voor elk project uniek.

 

 

Bekijk ons maatwerk

 

04. MAATWERK

De vertaling van de identiteit