Invitado

New build
?
2019
Office space
Rotterdam

The project

Invitado – A company arranging online and on-site visitor registration for events since 2006. First under the wings of HVMP Internet Marketing, from 2015 as Invitado Visitor Management

Firm architects designed an office space with a budget about €125,- euros per m2. Everything is possible, when you make te right choices.

 

The space 

The office is designed around the abstract representation of a Mexican village.  A modern and fully customized design based on the style of Luis Barragán.

The client wanted an office with improvements in acoustics and air quality. Which are mostly contradicts to each other and difficult to succeed with a small budget.

Akoestisch moest zowel de ruimte om de volumes heen als die erin voldoen aan duurdere kantoorinterieurs. Om dit te behalen heeft Firm architects de drie volumes tot op detailniveau uitgewerkt als maatwerkelementen. Zo hebben we in de dubbele plafonds van de volumes luchtsluizen ontworpen voor luchtafvoer en de aanvoerlucht om een ingenieuze wijze aan de inblaasinstallatie gekoppeld voor verse luchttoevoer.

 

‘De op een kubistische manier in elkaar geschoven volumes vormen architectonische ruimteverdelers die tevens dienstdoen als vergaderruimte, inspiratieruimte, directiekamer en concentratiewerkplek”.

The design 

Lorem ipsum dolor sit amet. In consequuntur voluptas sed recusandae ducimus est quia voluptatum. Et quis consequatur ut asperiores blanditiis aut dolor consequuntur non voluptas adipisci est suscipit enim aut voluptatem quis non ipsam voluptatem.

Qui officiis maxime ut aliquid facere et praesentium distinctio et nemo omnis 33 voluptates voluptas. Non ipsa repellendus in dolorem rerum id cupiditate iste.  In quibusdam repellendus quo labore ducimus est architecto nesciunt 33 alias animi rem harum culpa. Sit sint error non quia quia ut itaque quia qui ducimus dolores.

Materials and Sustainability

De vloer is een knipoog naar de dorre zandvlaktes van Mexico. De kleuren verwijzen zoals gezegd naar Luis Barragán zijn kleurrijke en modernistische stijl. De drie volumes kennen elk een andere hoogte, zo passen ze precies onder de verschillende hoogtes van het bestaande plafond en de verlaagde goot en installatiedelen. Tevens zorgt dit ervoor dat ze als architectuur in de ruimte ervaren worden. De positie en draaiing ten opzichte van het pand zorgt voor prettige werkvloeren en blokkeert tevens het zicht bij entree op die werkvloeren waardoor werknemers rustig en afgeschermd kunnen zitten werken.

Other projects