Een ideale werkplek. Met identiteit.

Elke organisatie kent een andere werkdynamiek. Van traditioneel tot hyperflexibel en alles daartussen. Iedere werkvorm vraagt om een andere werkomgeving. Een omgeving die medewerkers individueel én samen het beste uit zichzelf laat halen. En die ook nog de bedrijfsidentiteit weerspiegelt. Identity Based Working noemen wij dat.

Van Het Nieuwe Werken tot Agile

Werkvormen zijn er in steeds meer varianten. Wat begon met iets meer flexibiliteit binnen Het Nieuwe Werken, kent inmiddels vergaande organisatiemodellen als Agile en Scrum. Hoe je werkt vraagt wat van je werkomgeving. En andersom. Elke werkvorm gedijt bij een ander kantoorconcept.

Activity of People Based Working

Een pragmatische kijk hierop is Activity Based Working: die gaat uit van de diverse werkplekken die mensen nodig hebben om hun taken uit te voeren. People Based Working
heeft juist meer aandacht voor de unieke kwaliteiten en behoeften van medewerkers en is daarmee een aanvulling op het taakgerichte Activity Based Working.

Identity Based Based Working

Onze visie op werk gaat verder dan Activity en People Based Working. Natuurlijk moet een werkplekconcept zich lenen voor verschillende taken. Dat een kantoorinterieur klopt bij de diversiteit van het medewerkersbestand vinden we vanzelfsprekend. Maar er is meer. Een kantoorinrichting dient ook de ziel en cultuur van een organisatie te weerspiegelen: Identity Based Based Working dus.

Nieuwsgierig naar ons advies?