Verwacht meer. Verwacht alles.

Een restauratie, renovatie of transformatie vraagt om een acrobatische combinatie: die van luchtfietsen met beide benen op de grond. Waarbij visie, lef en fantasie gepaard gaan met strak projectmanagement. Je hebt praktische utopisten nodig, die je droom waarmaken binnen de planning en binnen budget. Dat zijn wij.

Van tekentafel tot turn-key

Wat we doen begint met vragen. En doorvragen. Zodat we de ideeën, doelen en dromen van je organisatie doorgronden. Samen stellen we de kaders op. Via onze tekentafel, virtuele voorstellen en projectsessies werken we soepel toe naar een sleutelklare oplevering.

Uitzonderlijk functioneel

Natuurlijk, een kantoorinrichting moet functioneel zijn. Naar die functionaliteit kijken wij in de volle breedte, omdat gebruikers een omgeving met al hun zintuigen beleven. Met onze vormen volgen we de functie die licht, lucht, kleur, geluid en geur hebben.

Tot in de kleinste details

Iconische ontwerpen blinken vaak uit in eenvoud. Ogenschijnlijke eenvoud, want er gaan meestal complexe constructies en belangrijke details achter schuil. Wij kennen die constructies en denken aan die details. Of weten er de juiste vakmensen voor te vinden.

Bekijk onze projecten